Kennissessie ‘Lean’

OnderhoudNL Jong Management organiseert dit jaar weer een speciale Kennissessie voor haar leden. Na de succesvolle Kennissessies over Ketensamenwerking in 2016 is het onderwerp van deze eerste bijeenkomst in 2017: “Lean”. Het doel van deze Kennissessie is de leden van Jong Management te laten kennismaken met de beginselen van Lean, en natuurlijk ook om hierover met elkaar te sparren!

Lean is een andere manier van denken, een methode gericht op het voorkomen van verspillingen, zowel van tijd als van geld. Lean werken wordt ook wel de methode van het gezond verstand genoemd, waarbij er van uit wordt gegaan dat door een goede waarneming van processen problemen, en belangrijker nog, mogelijke oplossingen herkend kunnen worden. Hierdoor bespaar je veel tijd, én geld.

Escape Room Mysterium

De Kennissessie vindt plaats bij Escape Room MYSTERIUM in Utrecht! Na de sessie over Lean ga je met de andere JM-ers een Escape Room spelen: in de 14e eeuwse werfkelder van Mysterium moet je door het volgen van aanwijzingen, het kraken van codes, en vooral samenwerken de sleutel vinden om binnen een uur uit de Escape Room te ontsnappen. Je hebt dus geen tijd te verliezen, maar met de net opgedane kennis over Lean moet dat geen probleem meer zijn!

Een goede Escape Room is een combinatie van technische verrassingen, uitdagende puzzels en een spannend avontuur. Mysterium daagt je brein uit en vraagt je beste ideeën en creatief oplossend vermogen om binnen de tijd de sleutel te vinden. Mysterium belooft je een uur dat je je over 23 jaar nog herinnert!