Disclaimer

Deelname aan de Kennissessie Lean is kosteloos. Bij aanmelding rekenen we wel op je komst. Als je onverhoopt verhinderd bent, laat dat dan uiterlijk 5 mei aan ons weten. Daarna is annulering niet meer mogelijk en zijn wij genoodzaakt bij no show € 50,- annulerings- en cateringkosten in rekening te brengen.

Ondanks onze voortdurende aandacht en zorg voor de actualisering en de juistheid van de gegevens, kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Aan de informatie die is opgeslagen in www.OnderhoudNL.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm, komen toe aan OnderhoudNL. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van OnderhoudNL.

OnderhoudNL beheert de website zeer zorgvuldig en is niet aansprakelijk voor ongewenst bezoek van personen en /of virussen.